MightyText skickar telefonsamtal och textmeddelanden till din webbläsare

MightyText skickar telefonsamtal och textmeddelanden till din webbläsare

Det finns tillfällen när du kanske har lämnat din telefon i bilen, hemmet eller kontoret, men istället för att hämta den, vad händer om SMS och samtal istället kan dirigeras till din dator och inuti Google Chrome? Om det låter mycket som Google Voice skulle du vara rätt, men till skillnad från Google Voice använder den här tjänsten samma nummer på din telefon och dirigerar samtal och textmeddelanden till själva Google Chrome istället för att skicka det till din e-post.

Möt MightyText, en ny tjänst som startades av en tidigare Google-anställd, Maneesh Arora, som tyckte att det var dumt att när han var på en bärbar dator eller dator måste han räcka i fickan för att kontrollera textmeddelanden och sköta samtal, så varför inte rutt allt på den bärbara datorn själv? Det är i grunden en routingtjänst för textmeddelanden och samtal och kommer förmodligen bara att spegla vad du kommer att kunna se på din telefon på Google Chrome själv, som bilden ovan.

Det låter ganska bekvämt för de ögonblick där det inte är särskilt bekvämt att nå i fickan eller öppna din handväska, dvs under möten där du råkar ha en dator tillgänglig. För närvarande är det fortfarande i beta, även om du kan gå över till MightyText webbplats för att registrera dig, och det rapporteras att det bara fungerar på Android-enheter som körs på Froyo 2.2 och senare.

Maneesh Arora har också planer på att så småningom skapa en version för iPad och han säger i grund och botten att “Vi vill skicka texter varhelst ögonbollarna är.”

Filed in Cellphones> Web. Läs mer om samtal, Google Chrome och Google Voice.