Modder uppgraderar Nerf Rival Minigun att skjuta 20 varv per sekund

Modder uppgraderar Nerf Rival Minigun att skjuta 20 varv per sekund

Medan Nerf-vapen tydligt riktar sig till ungdomar är det säkert att säga att serien av leksaker också har sina fans bland vuxna som är mer intresserade av möjligheterna med att modifiera leksakerna. Vi har sett en hel del galna mods, men vi räknar med att modder Captain Xaviers mod tar kakan.

I grund och botten vad han har gjort är att han har tagit Nerf Rival-pistolen och modifierat den på ett sådant sätt att den nu kan skjuta hela 20 omgångar per sekund, som i sin tur matas genom en ryggsäck som kan rymma 2000 skott. I videon ovan där kapten Xavier går igenom hur han satte ihop det hela kan du också se hur vansinnigt snabbt denna Nerf-pistol skjuter (vad gäller leksaker).

Medan ammunitionen som används är av Nerf-sorten, utan tvekan vid de hastigheter de reser och den stora volymen av rundor som avfyras, kommer det definitivt att sticka ganska lite om du träffas. För fans av att modifiera Nerf-pistoler berättar inte videon hur man bygger sin egen, men han listar vissa komponenter och funktioner om sin mod som borde ge dig en uppfattning om var du ska börja. För dem som bara vill se pistolen skjutas, gå vidare till 18 min-markeringen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om DYI och Nerf.