ModernWarfare3.com leder till en anti-MW3-webbplats

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3

Om du har letat efter officiell information om Call of Duty: Modern Warfare 3, ser det ut som om du har det bättre att börja från den officiella Call of Duty-webbplatsen. Det upptäcktes nyligen att domännamnet modernwarfare3.com har registrerats till någon som inte har någon kärlek till spelet och försöker få ner det.

Till en början, när användare besökte webbplatsen, skulle det leda användarna till den officiella Battlefield 3-webbplatsen istället. Detta ledde folk till att tro att EA drog ut ett mycket modigt reklamstunt (liknande IE7.com). Men nu har den sitt eget innehåll som diskuterar om Modern Warfare 3 och säger hur det bara kommer att bli en repetition av MW2.

Webbplatsen ser ganska oprofessionellt ut, vilket får oss att tro att det gjordes av någon missnöjd fläkt istället för EA (kan dock vara en bråk). Oavsett, Activision är uppenbarligen inte så nöjd med detta och har lämnat in ett klagomål till National Arbitration Forum (det organ som ansvarar för domännamn på internet). Vad tycker du om den här webbplatsen? Tror du att det gjordes av EA?

Sparat i Spel> Webb. Läs mer om Call of Duty, Modern Warfare 3, Mw3 och webbplats.