Mortal Kombat Movie Reboot kunde ha hittat sin regissör

Mortal Kombat Movie Reboot kunde ha hittat sin regissör

dödlig strid XNär det gäller officiella Mortal Kombat-filmer har vi två: en från 1995 kallad Mortal Kombat och den andra 1997 kallad Mortal Kombat: Annihilation. Säker att säga att ingen av filmerna betraktades som ett filmmästerverk, men på sitt eget sätt blev de kultklassiker.

Nu har du kanske hört att en omstart av Mortal Kombat-filmfranchisen är på gång och enligt en rapport från Variety kan filmen ha hittat sin regissör i Simon McQuoid. Om du inte känner till McQuoids namn kan du inte skylla på det för regissören är mer känd för sina reklamfilmer än filmer.

Enligt Variety har McQuoid länkats till många stora varumärkesannonser tidigare, som PlayStation, Halo, Range Rover, Beats by Dre, för att bara nämna några. Om hans färdigheter kommer att översättas bra till en film återstår att se, men vi gissar att han måste vara bra om filmens producenter överväger honom för positionen.

Filmen kommer att produceras av James Wan som om du inte känner, var regissör / producent bakom en massa skräckfilmer, som Saw-serien, Conjuring, och kommer också att regissera DC: s Aquaman. Inget ord om när Mortal Kombat-filmen kommer att släppas, men Wan uppgav att de planerar att ta sig tid med den. Under tiden kan du kolla in ett exempel på McQuoids arbete nedan.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Mortal Kombat och filmer.