Mortal Kombat X kommer att få sin egen öl

Mortal Kombat X kommer att få sin egen öl

mk_beerFörra året när Fallout 4 lanserades, samarbetade Bethesda med Carlsberg för att producera Fallout Beer som i huvudsak är vanlig öl med Fallouts branding på den. Senare såg vi en liknande behandling för att fira Call of Duty’s Black Ops 3-lansering, varför det inte är förvånande att lära sig att det nu kommer att finnas Mortal Kombat X-inspirerade öl.

Nej, innan du blir för orolig bryggs dessa öl med svett, tårar och blod från dina fallna fiender. Istället bryggs dessa öl av Poulsbo, Washingtons Sound Brewery, som kommer i tre olika smaker som du kan välja mellan, till exempel Sub-Zero Imperial IPA, Raiden Imperial Saison och Scorpion Imperial Stout.

Sub-Zero IPA har beskrivits som, ”Uppfriskande kylning på en varm dag, en Imperial India Pale Ale som inte handlar om humle eller malt men är en hel del av båda som kämpar för din smak. Drick isigt för mer humle eller varmare för mer malt. ”

När det gäller Raiden Saison, ”Denna förstärkta Imperial Saison har en sprängning av humle och CO2 som kommer att slå din tunga med en smäll. Aromen hoppar ut ur glaset med sina jordiska och örtnoter inte långt efter. ” Sist men inte minst Scorpion Stout vars beskrivning lyder, “En unik blandning för fantastiska Imperial Stout ger både eld och is i ditt glas. De brinnande sydvästra chiliarna och den kylande Madagaskar Vanilla Bean parar sig fint med de exotiska tonerna som produceras av vår egen jäststam. ”

Dessa öl förväntas vara tillgängliga i 22 ounce flaskor snart, så kanske detta är något fans av franchisen kan se fram emot.

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om F & b och Mortal Kombat X.