Någon gjorde faktiskt en skateboard av glas

Någon gjorde faktiskt en skateboard av glas

Har du någonsin undrat varför skateboards i allmänhet är gjorda av trä och inte av annat material? Vi är säkra på att ha en matt svart aluminium skateboard skulle se ganska fantastisk ut, men det finns en anledning till att trä är det enda valet. Detta beror på att trä är starkt och flexibelt till viss del, vilket innebär att när du landar på ditt bräde kommer det att kunna ta din vikt.

Det verkar dock som att YouTubers Braille Skateboarding har beslutat att trä inte längre är coolt och faktiskt har gått vidare och beställt en skateboard gjord helt av glas. Skateboarden gjordes av Avenue Trucks och medan vi måste erkänna att den ser ganska cool och snygg ut, låt oss bara säga att videon inte hade ett särskilt lyckligt slut.

Nu vet vi att glas är starkt, som glaset som används på våra telefoner, eller glaset som används för fönsterrutor i höghus, men det är säkert att säga att de inte var konstruerade för användning av skateboards. I början verkar glasskateboardet hålla sig ganska bra. Det lyckades göra det upp och ner några ramper, men när trick försökte, låt oss bara säga att resultaten var ganska uppenbara.

Detta är uppenbarligen farligt så prova inte det här hemma. Istället om du har lite tid att spara, kan du se folket på Braille Skateboarding försöka det själva.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om sport.