Narcos säsong 2 Släppdatum bekräftat

Netflix bekräftar Narcos: Mexikos release för 16 november

Netflix har just bekräftat när den andra säsongen av en av dess mest populära originalprogram kommer att släppas. Online-streamingjätten har bekräftat utgivningsdatumet för Narcos säsong 2, det kommer att slå Netflix om ett par månader. Narcos är ett brottdrama skapat kring den ökända colombianska drogmagnaten Pablo Escobar. Wagner Moura kommer att återuppta sin roll som Escobar i Netflix Narcos.

En trailer har inte släppts för Narcos säsong 2 ännu men jag misstänker att den kommer under de kommande veckorna. Endast en kort teaser har släppts idag som bara bekräftar släppdatumet för Narcos säsong 2.

Huvudpersonerna kommer alla tillbaka. Detta inkluderar Boyd Holbrook som agent för läkemedelsmyndighet Steve Murphy och Pedro Pascal som Javier Peña.

Med tanke på att den första säsongen av Narcos slutade på en mycket mörk ton är det säkert att säga att den andra säsongen bara blir mörkare. Vi kommer sannolikt att se Escobar fortsätta att trivas i narkotikahandeln med myndigheterna på hans klackar, våld kommer utan tvekan att knytas in i historien när kartellen och myndigheterna möter varandra.

Narcos säsong 2 kommer att släppas den 2 september 2016. Netflix kommer att släppa alla avsnitt av den andra säsongen på den dagen så att du kan binge så fort du vill.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och Netflix.