Narcos säsong 3 och 4 bekräftad

Netflix bekräftar Narcos: Mexikos release för 16 november

narcos-säsong-2
Netflix är inte främmande för att skapa original-TV-serier som gör det mycket bra, House of Cards och Orange Is The New Black är två främsta exempel, och Narcos gick med i listan förra året. Showen följer historien om Pablo Escobar som var en av de största narkotikabaronerna i Colombia. Narcos säsong 2 släpptes för ungefär en vecka sedan och det har nu bekräftats att Netflix har förnyat serien för två säsonger. Det betyder att det verkligen kommer att bli en Narcos säsong 3 och 4.

Om du redan har avslutat den andra säsongen av den här utställningen kanske du är medveten om en stor utveckling som har ägt rum, men det kommer inte att försämra utställarnas förmåga att föra historien vidare.

Entertainment Weekly rapporterar att de som driver Narcos alltid hade planen att flytta från Escobars berättelse till det totala drogkriget. Eric Newman som är verkställande producent på showen berättade för skrivaren att “denna show har alltid handlat om kokain.”

Det finns inte mycket information tillgänglig just nu om historien som kommer att följas under säsong 3 och 4 i Narcos, men det sägs att Narcos säsong 3 främst kommer att fokusera på Cali-kartellen som skilde sig från Escobars Medellín-kartell eftersom det inte hade en enda ledare.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Netflix.