Nästa Adobe Photoshop CC-uppdatering har smartare beskärningsverktyg

Nästa Adobe Photoshop CC-uppdatering har smartare beskärningsverktyg

Har du någonsin försökt räta ut och beskära ett foto tidigare? Om du har det, vet du att du håller på att förlora några detaljer i bilderna, särskilt runt hörnen på fotot. Det här är i stort sett vad fotografer och bildredigerare har haft att göra med alla dessa år, men kanske inte länge.

Adobe har nyligen börjat reta funktioner i deras kommande Photoshop CC-uppdatering, och en av dessa funktioner heter Content-Aware Crop. Som namnet antyder är detta ett verktyg som är medveten om innehållet du beskär, och i sin tur kommer att vara smart nog att fylla i tomrummen till bilden som genereras av datorn baserat på ditt foto.

Du kan kolla in det själv i demo ovan, även om vi bör notera att din körsträcka definitivt kommer att variera. Detta är uppenbarligen en kontrollerad demo som innebär att den har valts så att den replikerar funktionens bästa resultat, vilket innebär att när du försöker göra det själv kanske resultaten inte är vad du förväntade dig (det kan vara sämre, eller det kan vara ännu bättre än du trodde).

Men för vissa redaktörer kan den här funktionen kanske vara det värdefulla priset för inträde till nästa uppdatering, som just nu har vi ingen aning om när den kommer att släppas, men vi kommer att hålla ett öga på det.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Adobe och Photoshop.