Nästa BlackBerry-smartphone kommer att vara vattentålig

Nya BlackBerry-telefoner kan laddas trådlöst

Nyligen har det bekräftats att TCL kommer att lansera en ny BlackBerry-smartphone, och att till skillnad från tidigare BlackBerry-telefoner som lanserades, förväntas denna modell vara en helskärmsluren, i motsats till tidigare BlackBerry-telefoner som också erbjöd användarna ett fysiskt tangentbord .

Med tanke på att BlackBerry-telefoner är kända för sitt tangentbord var det vettigt att TCL lanserade telefoner med dem, men det ser ut som att företaget är intresserad av ett helskärmsalternativ den här gången. Nu i en rapport från Engadget verkar det som om ytterligare detaljer om just den här handenheten har avslöjats, och det är att den kommer att vara en vattentät telefon.

Det förväntas också att packa ett batteri som kommer att erbjuda mer än 26 timmars blandad användning. Enligt TCL: s François Mahieu verkar det som verkställande direktören tror att hållbarhet och livslängd kommer att vara nyckelfaktorer som kommer att hjälpa telefonen att sälja. Huruvida du faktiskt lyckas pressa ut 26 timmar återstår dock att se eftersom det beror på vilken typ av användare du är.

Vi förväntar oss dock att vattenmotståndet bör vara en välkommen funktion eftersom vattenskador är ett av de vanligaste sätten som människor förstör sina telefoner. Senast hörde vi att TCL bekräftade att telefonen kommer att lanseras i oktober, så vi behöver inte vänta mycket längre för att lära oss om den.

Arkiverad i mobiltelefoner. Läs mer om BlackBerry.