Nästa T-Mobile tisdag erbjuder en resa till världsserien

Nästa T-Mobile tisdag låter dig gåvaerbjudanden till vänner

t-mobil-tisdag
T-Mobile tisdagars kunduppskattningsprogram utvecklas bra med varje vecka som ger några fantastiska presenter till Magenta-prenumeranter. Nästa T-Mobile tisdag fokuserar på sport och erbjuder en resa till World Series som ett stort pris. Inte alla kommer att vinna huvudpriset, dock, så det finns gott om andra gåvor för andra vinnare också.

Nästa T-Mobile tisdag faller den 4 oktober. Det ger ett gratis ett års prenumeration på ESPN Magazine. “Du får ett år av den bästa sporttidningen levererad till din dörr gratis”, står det i beskrivningen och antyder att detta kan vara en prenumeration på den faktiska tidningen i tryck och inte bara ett digitalt abonnemang.

Ytterligare gåvor som prenumeranter kan göra anspråk på inkluderar $ 15 i Lyft ride-kredit samt en gratis liten Frosty från Wendy’s. Dessa gåvor finns nästan alltid i veckans sortiment för T-Mobile tisdagar.

En lycklig storpristagare kommer att få en tre dagars och två nattars resa för att delta i Game 4 i MLB World Series 2016 den 29 oktober. Vinnaren får flygbiljett tur och retur för två, hotellrum, två biljetter till Game 4 samt en check på $ 2 590 för att täcka måltider, skatter och ytterligare hotellkostnader.

Ett presentkort på 100 MLBShop.com kommer att delas ut till 100 förstaprisvinnare medan 200 andrapristagare också får ett presentkort på $ 50.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om T-Mobile. Källa: t-mobiletuesdays