Nästa Wolverine-film bekräftad att ha R-betyg

Officiell Logan Movie Rating bekräftad

hugh-jackman-järv-3-bildSuperhjältar i serier kämpar, och ibland är striderna ganska brutala men ibland när det gäller filmanpassningar, översätts våldet inte ordentligt eller alls, åtminstone inte förrän Deadpool-filmen kom där den blev den högst intjänade R-rankade film någonsin, vilket sedan dess har inspirerat andra superhjältefilmer att ta samma väg.

Faktum är att om du är intresserad kan du bli glad att höra att den tredje Wolverine-filmen kommer att gå den vägen. Detta bekräftades av filmens producent Simon Kinberg där han bekräftade för Collider att filmen kommer att vara R-rankad, och att “Det är en mycket radikal, djärv, annorlunda Wolverine än du någonsin har sett i någon av dessa filmer.”

Enligt Kinberg, ”Jag är inte säker på vad jag får säga om det. Jag håller med dig om att Patrick Stewart ryktades vara en del av den filmen. Det äger rum i framtiden, och som du och andra har rapporterat är det en R-klassad film. Det är våldsamt, det är som en västerländsk ton. Det är bara en väldigt cool, annorlunda film. ”

Det fanns rykten tidigare i år om att den tredje Wolverine-filmen verkligen skulle bli R-rankad, och det visar sig att dessa rykten sedan dess har visat sig vara sanna. Under tiden har den tredje Wolverine-filmen släppts den 3 mars 2017.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Marvel and Movies.