Nästa X-Men-film spelas på 90-talet

Nästa X-Men-film spelas på 90-talet

x-men-90-talet

Flitiga X-Men-fans kanske har märkt en trend i de senaste filmerna. X-Men: First Class som kom ut 2011 spelades in på 1960-talet och uppföljningsfilmen X-Men Days of Future Past spelades in på 1970-talet. Den kommande X-Men: Apocalypse kommer på 1980-talet, så det är vettigt att anta att den efter detta kommer att sättas under det följande decenniet, och du kommer att ha rätt eftersom det är.

Franchiseproducenten Simon Kinberg har bekräftat att nästa X-Men-film kommer att spelas upp på 1990-talet. “Nästa är på 90-talet,” berättade Kinberg för ComingSoon.

Vad som inte är klart vid denna tidpunkt om Kinberg pratade om nästa ordentliga X-Men-film i denna franchise eller New Mutants-funktionen som för närvarande är under utveckling under regissören Josh Boone.

The New Mutants-filmen kommer att fokusera på tonåringar med förbättrade förmågor, karaktärer som kommer att figurera i filmen inkluderar bland annat Wolfsbane, Sunspot, Warlock, Magik och Dani Moonstar. Professor Charles Xavier, spelad av James McAvoy, kommer också att ha en viktig roll i filmen.

För tillfället kan fansen dock bara se fram emot X-Men: Apocalypse som träffar den stora skärmen senare i månaden, den senaste trailern gör att det verkar som en film som du kanske inte vill missa.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och X-men. Källa: comingsoon.net