Native Union ECLIPSE erbjuder ett renare och smartare sätt att dölja kablar

Native Union ECLIPSE erbjuder ett renare och smartare sätt att dölja kablar

Om du äger en smartphone finns det en stor chans att du förmodligen känner till den mängd tredjepartstillbehör som erbjuds av alla typer av företag. Du kanske också känner till varumärket Native Union som tidigare förra året debuterade ett iPhone-fodral tillverkat av verklig marmor. Nu är de tillbaka med en annan produkt: ECLIPSE.

ECLIPSE lanserades på Kickstarter och är i huvudsak ett nav för alla dina laddkablar. Om du äger flera enheter som smartphones, surfplattor, smartklockor, fitnessband och så vidare, vet du att du måste ta itu med en massa laddkablar och laddare, vilket kan vara ganska rörigt. Det är här ECLIPSE kommer in.

Som du kan se i videon ovan är ECLIPSE ett cirkulärt nav där du kan linda dina kablar inuti den för att ge ett renare utseende. Den stöder tredje USB-kablar, och det finns också en omkopplare som låter dig växla mellan USB-C. Bara genom att knacka på ytan kommer ECLIPSE att stiga upp för att avslöja kablarna och ge dig tillgång till den. Det kommer också att avge en vit glöd i basen, vilket gör det lättare att hitta dina kablar i mörkret.

Vi måste säga att ECLIPSE är en ganska smart idé och en av de snyggare lösningarna, eftersom det inte bara försöker “dölja” dina kablar och laddare. Hittills har Kickstarter-ansträngningarna varit en succé och de har samlat in över 90 000 dollar, vilket är nästan dubbelt så stort som deras mål på 50 000 dollar. Om du vill lova ditt stöd kan du klicka på Kickstarter-sidan för detaljer eller titta på introduktionsvideon ovan.

Sparat i prylar> Allmänt. Läs mer om Crowdfunding och Kickstarter.