Netflix 2 timmars avbrott spekulerat för att ha orsakats av Luke Cage

Marvel's Luke Cage avbruten av Netflix

luke-burUnder helgen var Netflix nere i två timmar, och den främsta misstänkta är Marvels Luke Cage. Om du inte visste den 30 september släppte Netflix sin senaste Marvel TV-serie, Luke Cage. Detta är den tredje serien som de har släppt hittills, efter Daredevil och Jessica Jones.

Precis som de andra serierna har Luke Cage fått positiva recensioner, med tanke på att Netflix har fullt stöd för binge-watching genom att ladda upp hela säsongen på en gång, fans har spekulerat i att kanske bråttom att titta på Luke Cage kunde ha varit orsaken bakom Netflixs stilleståndstid.

Netflix bekräftade inte vad problemet var och deras tweet läste, ”Hej alla – vi är medvetna om streamingproblem och vi arbetar snabbt för att lösa dem. Vi kommer att uppdatera dig när de är lösta. ” Men Luke Cages verkställande producent Cheo Coker retade att kanske tittarna på showen kan ha orsakat det.

Det officiella Luke Cage Twitter-kontot bestämde sig också för att hoppa in på det roliga och spekulera med en serie tweets i väntan på att servrarna ska komma tillbaka. Hur som helst, oavsett problemet, har Netflix hanterat det och om du undrar vad allt krångel om Luke Cage handlar om, varför inte skjuta upp Netflix och kolla in det själv?

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Marvel och Netflix.