Netflix bekräftar att “Punisher” kommer att få sin egen serie

Marvels The Punisher släppt på Netflix

bestraffareDet ryktes tidigare i år att Netflix kunde överväga att ge Punisher sin egen TV-serie. Efter Jon Bernthals framträdande under andra säsongen av Daredevil, lanserade fans sedan en framställning för att ge Netflix den push de behöver för att göra serien till verklighet, och det ser ut som om det finns efterfrågan, det finns utbud.

Enligt en rapport från Entertainment Weekly (och bekräftad av Netflix på Facebook) ser det ut som att Punisher verkligen kommer att få sin egen TV-serie. Detaljerna är lite knappa men säkert att säga att Jon Bernthal kommer att återvända för att återuppta sin roll som vaksam, med Steve Lightfoot inställd på att skriva manus och vara showens verkställande producent.

Det är oklart vem som kommer att spela i serien, vad berättelsen kommer att handla om (förhoppningsvis är det inte en ursprungshistoria eftersom vi redan redan vet vad som hände), vem som kan vara showens främsta antagonist. Det finns inte heller något ord om när showen kommer ut, men med Luke Cage inställd för i år och Iron Fist förmodligen för 2017, antar vi att vi kan vänta lite.

Hursomhelst kommer vi att hålla ögonen öppna så om du älskade Bernthal som Punisher eller om du är ett fan av Punisher-seriens serier, kom tillbaka med oss ​​senare där vi förhoppningsvis har fler uppdateringar att dela med er.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Marvel och Netflix.