Netflix bekräftar Marvels ‘Punisher’ kommer att se en release 2017

Marvel tillkännager ytterligare medlemmar för Punisher TV-serier

Netflix-straffareSå det har bekräftats tidigare i år att Jon Bernthal skulle få sin egen serie på Netflix som Punisher från Marvels serier. Karaktären gjorde faktiskt sin debut i andra säsongen av Daredevil där många berömde Bernthals skildring av karaktären, något som många tror var lång tid efter de två tidigare filmerna.

Den goda nyheten är att du inte behöver vänta för länge för att se Punisher tillbaka i aktion. Netflix har nyligen bekräftat att TV-serien Punisher kommer att debutera 2017, vilket också är samma år som Iron Fist kommer att göra sin debut. Detta innebär att vi under 2017 inte får en, utan två nya Netflix Marvel TV-program.

Men detta väcker sedan frågan om den andra serien på Netflix. Till exempel har Jessica Jones bekräftats för en andra säsong, och vi har hört att Daredevils tredje säsong också har bekräftats. Sedan finns det också frågan om The Defenders, så med så många shower och bara två Marvel-serier planerade per år låter det som att fansen kan vänta ett tag.

I vilket fall som helst antar vi att detta är något som Netflix kommer att behöva bekräfta och träna, men hur som helst verkar det som om du älskade Netflix-serien av Marvel-show, de närmaste åren borde vara ganska spännande.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Marvel och Netflix.