Netflix Daredevil säsong 3 ryktas ha blivit försenad

Netflix avbryter 'Daredevil' -serien, ingen säsong 4

våghals NetflixNetflix Daredevil 2 har granskats ganska gynnsamt och inte förvånande så med tanke på att den första säsongen var lika bra. Så det väcker frågan, vad kan vi förvänta oss av säsong 3? Men det visar sig att enligt rykten verkar det som att säsong 3 av Daredevil kan försenas på grund av inspelningen av The Defenders.

Båda Daredevil säsong 2: s showrunners Doug Petrie och Marco Ramirez har tydligen lämnat showen för att fungera som showrunners på The Defenders, vilket betyder att även om det är möjligt att andra showrunners kan hittas verkar det som om Netflix och Marvel vill koncentrera sig på The Defenders tills vidare.

Vi vet redan att inspelningen av The Defenders förväntas börja i år, även om inget ord om när det kommer att lanseras, särskilt eftersom Iron Fists egen serie ännu inte har släppts (förmodligen 2017), och det kan vara konstigt att lansera serien utan introducerar icke-Marvel-fans till Iron Fist-karaktären först.

Tillbaka i april uppgav Daredevils skådespelare Charlie Cox redan att det var osäkert om en säsong 3 ens skulle komma till och att The Defenders kunde avsluta historien som Netflix och Marvel hittills har skapat. Förhoppningsvis är det inte så eftersom många hoppas att vi kan se den klassiska Daredevil-skurken Bullseye framträda under den tredje säsongen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Daredevil, Marvel och Netflix.