Netflix debuterar The ‘Gilmore Girls’ Revival Trailer

New Gilmore Girls Trailer släppt av Netflix

Tillbaka på dagen brukade Gilmore Girls vara en av häftklamrarna på TV och det är lätt att förstå varför eftersom dess lätthet gjorde det ganska enkelt att titta på. I själva verket finns det några ganska stora kändisar dessa dagar som tidigare hade roller i showen tillbaka på dagen, som Melissa McCarthy från de nya Ghostbusters och Jared Padalecki of Supernatural fame.

Så vi vet att Netflix planerar en återupplivning av TV-serien och för dem som kliar efter ytterligare innehåll ser det ut som att trailern har släppts. Den har både Lorelai (Lauren Graham) och Rory (Alexis Bledel) som sitter vid ett bord och har en rolig och mycket Gilmore Girls-liknande konversation. Tillsammans med trailern har vi också ett officiellt släppdatum som är inställt på den 25 november 2016.

Vi bör påpeka att återupplivandet av TV-serien inte kommer att vara i ditt standardformat. Vad det betyder är att istället för en massa 40 minuter långa episoder kommer väckelsen att vara fyra avsnitt som varar i 90 minuter vardera, vilket i princip gör att det känns lite som en slags mini-film. De kommer också att ha tema kring de fyra olika årstiderna: vinter, vår, sommar och höst.

I vilket fall som helst om du har några minuter kvar kan du kolla in trailern i videon ovan. Även för dem med en Netflix-prenumeration är hela Gilmore Girls-serien för närvarande tillgänglig för streaming på plattformen om du vill spela inhämtning. Så vem är upphetsad för showen?

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Netflix.