Netflix ger en show till Mythbusters ‘Build Team

mythbusters-build-team

mythbusters-build-team
Netflix har gjort science-buffs mycket glada den här veckan. Bara några dagar efter att den bekräftade att den ökända Bill Nye Science Guy får sin egen talkshow på världens största videostreamingtjänst online, har Netflix också bekräftat att Mythbusters byggteam bestående av Grant Imahara, Tory Belleci och Kari Byron får en egen show.

Fans av den ursprungliga Mythbusters-showen kanske kommer ihåg att byggteamet som varit på showen under en hel del säsonger saknades från sista säsongen av skäl som inte riktigt avslöjades för allmänheten.

Nu när Science Channel är på väg att starta om Mythbusters som en reality-tv-show kommer byggteamet av Grant Imahara, Tory Belleci och Kari Byron att ha sin egen show på Netflix som heter The White Rabbit Project. Teamet bekräftade sitt nya projekt med Netflix under en panel på Dragon Con i Atlanta, Georgia.

Det kanske inte är en spin-off av den ursprungliga Mythbusters-showen men det kommer sannolikt att täcka några av de ämnen du kanske har sett i Discovery-showen. Gazette Review rapporterar att inspelningen av The White Rabbit Project började tidigare i år i maj.

Det har bekräftats att alla avsnitt av The White Rabbit Project kommer att vara tillgängliga för streaming på Netflix den 9 december 2016.

Byggteamet kommer tillbaka igen! @ToryBelleci, @KariByron, @grantimahara på ett @netflix-original: #TheWhiteRabbitProject kommer 9 december!

– Dragon Con (@DragonCon) 3 september 2016

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och Netflix. Källa: nerdist