Netflix har inga planer på att ta bort Windows-appar

Netflix 4K-streaming förhandsgranskad med NVIDIA GeForce GTX 10-kort

Netflix-expansion
Det har nyligen rapporterats att Netflix vill ta bort några av sina Windows-applikationer, vid ett tillfälle trodde man till och med att företaget hade tagit bort sin app från Windows Store, medan vissa enkelt kunde ladda ner den över Windows Phone 7, 8 , 8.1, Windows 10 och Windows 10 Mobile. Det var uppenbart att något inte stämde, och nu har Netflix officiellt kommenterat saken. Fans av denna streamingtjänst har inget att oroa sig för.

Det verkar dock som om Netflix-appen inte kommer upp i sökresultaten på Windows 10 Mobile, men det är ingen anledning till oro. Det kan lätt nås via föreslagna sökningar så det kan bara vara en knep med sökverktyget och inte en tyst borttagning av appen.

Netflix har officiellt kommenterat saken. Företaget har sagt att dess app fortsätter att finnas tillgänglig på alla Windows-plattformar, och att “det finns inga planer på att ta bort den.” Detta borde lösa tvivel om Netflix avsikter om Windows-appen, det finns inget att oroa sig för.

Windows-användare skulle säkert ha varit i fängelse om Netflix fortsatte att dra sin applikation från Windows Store. De skulle fortfarande kunna komma åt tjänsten via en webbläsare, men det skulle ändå ha känts som ett svek, tur för dem har Netflix inga planer på att göra det just nu.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om appar, underhållning och Netflix.