Netflix kommer att streama nya Star Trek-avsnitt en dag efter att de sänds

Quentin Tarantino & JJ Abrams arbetar på nästa Star Trek-film

star-trek-reboot
Star Trek-fans kommer gärna att höra att Netflix har träffat ett avtal som gör det möjligt för onlinevideostreamingjätten att streama avsnitt av den nya Star Trek-serien en dag efter att de sänds i USA. Netflix har förvärvat globala streamingrättigheter för de kommande episoderna, vilket innebär att de kommer att finnas tillgängliga en dag efter att de sänds i USA i 188 länder över hela världen via Netflix.

Folk i USA kommer att kunna strömma den nya serien online via CBS All Access, online-prenumerationen video-on-demand och live streaming-tjänst som drivs av CBS.

Netflix är redan värd för alla tidigare Star Trek-serier, Star Trek: The Original Series, The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager och Enterprise. De kommer att göras tillgängliga i alla Netflix stödda områden i slutet av detta år.

Den nya Star Trek-serien består av 13 avsnitt som alla kommer att sändas i USA först innan de görs tillgängliga online. Star Trek-fans som ligger utanför USA och Kanada kommer att kunna strömma de nya avsnitten genom Netflix. Nya Trek-premiärer i januari nästa år och alla avsnitt kommer att finnas tillgängliga på Netflix inom 24 timmar efter att de sänts i USA.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning, Netflix och Star Trek. Källa: media.netflix