Netflix kommer nu att streama CW New Series 8 dagar efter finalen

Netflix kommer nu att streama CW New Series 8 dagar efter finalen

blixtenIbland om du vill titta på de senaste TV-serierna eller filmerna kan Netflix misslyckas med dig i vissa aspekter där. Antingen det eller så kommer de inte att ha de senaste säsongerna av dina TV-program och du kan behöva vänta månader / år tills det händer. Men om du gillar CW-serier, som The Flash, Arrow, The Vampire Diaries, etc., har du tur.

Det verkar som om Netflix och CW har beslutat att gå ihop och erbjuda Netflix-användare en chans att se de senaste säsongerna av CW-serien. Men det finns en fångst. Detta kommer endast att vara tillgängligt för användare när säsongsfinalen har avslutats, vilket innebär att användare fortfarande behöver ställa in CW för att titta på den. Den goda nyheten är dock att Netflix-användare inte behöver vänta för länge eftersom den senaste säsongen kommer att vara tillgänglig för streaming 8 dagar efter säsongsfinalen.

Detta minskar väntetiden för Netflix-användare drastiskt, men då är detta bara tillämpligt på CW-TV-program, så uppenbarligen kommer andra nätverks-TV-program inte att komma fram så snabbt, åtminstone inte förrän Netflix slår en liknande affär med dem , men vi antar att det fortfarande är ganska goda nyheter för Netflix-abonnenter.

Enligt Ted Sarandos, innehållsansvarig på Netflix, ”Netflix-medlemmar i USA älskar den fantastiska serien av The CW, och vi är stolta över att förlänga relationen och ta med dessa shower till våra medlemmar exklusivt nu, bara åtta dagar efter deras säsongsfinaler. Det här är ett bra steg framåt med en uppskattad nätverkspartner som ger fansen exakt vad de vill, när och hur de vill ha det. ”

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Netflix.