Netflix lanserar TV-anpassningen ‘Anne of Green Gables’ 2017

Netflix lanserar TV-anpassningen 'Anne of Green Gables' 2017

anne av gröna gavlarOm du älskar böcker är det troligt att du kanske har hört talas om en bok som heter Anne of Green Gables, som vissa kanske anser vara en av klassikerna när det gäller barnböcker. Boken har anpassats till olika TV-program och filmer genom åren, men om du är ute efter en modernare upplevelse har du tur.

Tillkännagavs tidigare i år i januari, har det bekräftats att Netflix kommer att streama showen kommer 2017, vilket innebär att om du vill kolla in det, allt du behöver är en prenumeration på Netflix. Det kommer också att sändas på CBC för dem som bor i Kanada. Showen kommer också att skrivas av Moira Walley-Beckett, som för de okända var en av författarna och producenterna för hit-tv-showen Breaking Bad, så detta borde vara ganska bra.

I ett uttalande från Netflix VP för innehåll Elizabeth Bradley, “Anne Shirley är en av Kanadas största gåvor till världen, känd och älskad internationellt, så vi är stolta över att samarbeta med CBC och Northwood för att få denna karismatiska karaktär till både nya och gamla fans runt om i världen.”

TV-anpassningen kommer att pågå i åtta avsnitt, men vid denna tidpunkt för publicering är det oklart vem som har fått rollerna i showen ännu.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Netflix.