Netflix och Girl Scouts samarbetar för att involvera fler unga tjejer i STEM

Netflix Hack Vibrerar din telefon under intensiv skärmhandling

Netflix-logotyp
Netflix har gått ihop med USA: s Girl Scouts i ett ädelt projekt som syftar till att få in fler unga flickor i ånga, idén är att uppmuntra dessa barn att söka karriärer inom naturvetenskap, teknik, teknik och matematik. En online-resurs som heter STEM Superstars Guide har lanserats som kan nås av scouter över hela landet för att få information om STEM-karriärer. Volontärer kan också använda den här resursen för att ta reda på vilka aktiviteter de kan delta i och idéer som de kan använda för att utlösa relevanta konversationer.

Syftet med detta partnerskap är att uppmuntra fler unga tjejer att bedriva karriär inom STEM-områden. Det sägs att 50 procent av unga kvinnor beslutar sig för att bedriva en karriär inom STEM trots att de visar ett tidigt intresse för dessa områden. Målet är att förändra det och koppla unga tjejer med kvinnliga förebilder så att de kan inspireras av dem och satsa på att uppnå fantastiska saker.

Netflix var också värd för trupper från Silicon Valley vid sitt huvudkontor igår, där spejdare kunde interagera med kvinnliga representanter från stora teknikföretag som Intel, Google, Instagram och Twitter.

Tonåringarna som deltog i sessionen på Netflix fick också en tidig titt på den nya säsongen av Project MC2, som är en Netflix-original som innehåller tonårspioner som är på uppdrag att rädda världen genom att använda sin kunskap om vetenskap och teknik.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Netflix. Källa: girlscouts.org