Netflix Offline Mode Launch förväntas i slutet av 2016

Netflix Hack Vibrerar din telefon under intensiv skärmhandling

Netflix-logotyp
Netflix erbjuder otaliga funktioner till sina användare men det finns en som många har hoppats på men företaget har ännu inte kommit ut med: offline-läge. Det är inte möjligt att spara innehåll från Netflix för offlinevisning, men det har rapporterats att streamingjätten arbetar med det. Enligt en ny rapport kommer sannolikt Netflix offline-läget sannolikt att lanseras före slutet av detta år.

Netflix kommer enligt uppgift lägga till offline-läget till sina stationära och mobila appar i slutet av detta år. Dan Taitz, COO för mobilvideoföretaget Penthera, berättade för Light Reading att Netflix aktivt arbetar med den här funktionen och att detta är en “öppen hemlighet i videostreaminggemenskapen.”

Många kommer sannolikt att ta den här rapporten med ett saltkorn, särskilt när man tänker på det faktum att Netflix VD Reed Hastings en gång sa att ett offline-läge “aldrig kommer att hända.” Han slappnade av sin ståndpunkt i saken tidigare i år när han sa att han hade ett öppet sinne om det.

Vissa föreslår att den här funktionen kanske bara kan vara begränsad till Netflix ursprungliga innehåll som inkluderar hitserier som House of Cards och Orange is the New Black. Jag är säker på att användarna inte har något emot det, men det kommer säkert att vara fantastiskt att ha möjlighet att titta på alla titlar som är tillgängliga på Netflix när det inte finns någon internetanslutning.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning, Netflix och Social Hit.