Netflix offline-visningsfunktion är äntligen tillgänglig

netflix-offline-viewing

Netflix-offline-visning
Netflix är en av de mest populära online-streamingtjänsterna i världen som används av tiotals miljoner människor över hela världen. Många av dess användare har velat ha möjlighet att spara innehåll för visning offline men Netflix var ursprungligen emot idén. Det var bara för några månader sedan som företaget började värma upp det. De som prenumererar på tjänsten kommer med glädje att få veta idag att Netflix offline-visningsfunktionalitet äntligen är tillgänglig.

Det är väldigt enkelt att ladda ner innehåll för offlinevisning. Tryck bara på nedladdningsknappen på informationssidan för ett TV-program eller en film och låt appen göra resten. Denna funktion är för närvarande endast begränsad till mobila enheter och är inte tillgänglig på skrivbordet.

Detta betyder inte att allt innehåll som finns tillgängligt på Netflix stöder denna funktionalitet. Det är mer eller mindre begränsat till alla Netflix originalserier men företaget säger att mer innehåll så småningom stöder offlinevisning.

iOS- och Android-användare måste uppdatera sin Netflix-app idag för att kunna använda den här nya funktionen. Det var bara en tidsfråga innan Netflix offline visning blev verklighet med tanke på att rivaler som Amazon Instant Video redan tillhandahåller denna funktionalitet till användarna. Det finns inget att sälja här, Netflix offline visningsfunktion är tillgänglig för alla prenumeranter.

Flygplansläge. Road trip-läge. Fastnat i tunnelbanan i 20 minuter. Dina favoritberättelser är nu tillgängliga för nedladdning när som helst. pic.twitter.com/g7QZA3TyE8

– Netflix USA (@netflix) 30 november 2016

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om appar och Netflix.