Netflix: s ‘Flixtape’ låter användare skapa en blandning av filmer och program

Netflix: s 'Flixtape' låter användare skapa en blandning av filmer och program

Anta att du har en förälder, släkting eller kanske en vän som kan vara otydlig om vad popkultur är idag och du vill utbilda dem om det. Den goda nyheten är att det ser ut som att Netflix har ett sätt att låta dig göra det eftersom företaget har lanserat en ny funktion som heter Flixtape, som, som namnet antyder, låter användare skapa en blandning av olika filmer och TV-program.

Dessa Flixtape-skapelser kan skapas hur som helst du vill, som att basera den på en genre eller ett tema. Till exempel kan du ha en Flixtape-skapelse baserad på “måste se” Netflix-original, eller kanske du vill ha en som innehåller en viss skådespelare, eller kanske du vill ha en Flixtape baserad på populära TV-serier som Breaking Bad, Better Call Saul, Orange är Ny svart och så vidare.

Tyvärr är varje Flixtape-skapelse ganska kort i antalet titlar du kan lägga till. Varje lista kan bara innehålla upp till 6 poster totalt, vilket innebär att dina val bör vara kortfattade för att försöka få fram din poäng, men förutom vi kan du gå nöjd med de val du vill inkludera i listan.

Det är också ett bra sätt för vänner att rekommendera program till varandra utanför Netflix rekommendationsalgoritm. Om du vill kolla in det och börja skapa din egen Flixtape, klicka på Netflix webbplats för detaljer.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Netflix.