Netflix släpper nya Luke Cage Trailer

Netflix släpper nya Luke Cage Trailer

Tidigare i år släppte Netflix andra säsongen för Daredevil, och om du ser fram emot nästa del av Marvel TV-program på Netflix kanske du kommer ihåg att den 30 september kommer Netflix att släppa sin nästa TV-serie, Luke Bur. Under tiden har en ny trailer för showen släppts, och pojke är vi hypade!

Detta är den senaste och sista trailern för showen innan den släpptes och det ger oss en glimt av fler scener av showen som inte visades upp i tidigare trailers. Om du hör om detta för första gången är Luke Cage den tredje Marvel TV-serien som släpptes under Netflix-bannern. Innan detta hade vi Daredevil och Jessica Jones.

Nästa release är troligtvis Iron Fist som troligen kommer att vara 2017, följt av The Defenders miniserie, och senast vi hörde fanns det också planer på en Punisher TV-serie, men chansen är att det kommer att vara ganska långt in i framtiden. Hittills har alla serier blivit mycket väl mottagna, och från vad vi kan berätta från trailern bör Luke Cage fortsätta den traditionen.

Som med Netflix-utgåvor kommer det att släppas på en gång, så rensa din helg eftersom chansen är att du kommer att sluta titta hela säsongen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Marvel och Netflix.