Netflix släpper teasers för ‘Iron Fist’ och ‘The Defenders’

Netflix släpper teasers för 'Iron Fist' och 'The Defenders'

Om Netflix Daredevil och Jessica Jones lämnade dig och ville ha mer från Marvel och Netflix, har båda företagen tvingat sig för att på San Diego Comic-Con släppte Netflix teasers för både Iron Fist och The Defenders, förutom teasertrailern och släppdatumets bekräftelse för Luke Cage, som släpps den 30 september.

Nu ger båda dessa teasers oss inte riktigt mycket att arbeta med, även om Iron Fist-teasern visar oss hur Danny Rand kommer att se ut i TV-serien, eller åtminstone på stjärnan. Tidigare i år bekräftade Marvel att Finn Jones från Game of Thrones berömmelse hade gjutits för att spela huvudrollen för Danny Rand i serien.

Det sägs också att Carrie-Anne Moss kommer att återuppta sin roll som Jeri Hogarth. Tyvärr bekräftades inte ett släppdatum för Iron Fist, och teasern för The Defenders (som kommer att spela alla fyra i seriens hjältar) uppgav att den bara skulle komma 2017, vilket är vettigt som tidigare vi har varit tittar på två utgåvor per år.

I vilket fall som helst om du har några minuter kvar och vill bli hyped för de kommande showerna, kolla in dem i videorna ovan och nedan.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Marvel och Netflix.