Netflix tar med sig sin ‘snabba’ hastighetstestapp för mobilen

netflix_fast_app

netflix_fast_appÄr du nyfiken på hastigheten på ditt internet? Det finns gott om onlineverktyg som kommer att få jobbet gjort, även om Netflix har sin egen version som heter Fast. De goda nyheterna för dem som letar efter ett mobilhastighetstestverktyg, du kommer att bli glad att veta att Fast kommer att ta sig till mobilen.

Enligt appens beskrivning, ”Använd fast.com-applikationen för att se hur snabb din internetanslutning är, oavsett om det är mobil eller bredband, var som helst i världen. Det är annonsfritt med en strömlinjeformad design som är snabb och lätt att förstå. ” I grund och botten låter det som webbversionen förutom att det var för smartphones.

Nu har det föreslagits att Fast av hastighetstesterna där ute sägs vara den mer exakta av gänget. Detta beror på att Internetleverantörer redan är bekanta med andra hastighetstestverktyg och kan optimera sina nätverk så att de ser bra ut på dem, det är därför om du har använt andra verktyg kommer du att se siffror som du definitivt inte får.

Oavsett om du håller med om det är upp till dig, men hur som helst för dem som är intresserade av ett mobilt internethastighetstestverktyg, slå upp iTunes App Store eller Google Play för nedladdning.

Sparad i Mobiltelefoner> Allmänt. Läs mer om Android, appar, iOS och Netflix.