Netflix tar med sina originalfilmer till teatrar

Netflix Hack Vibrerar din telefon under intensiv skärmhandling

Netflix-logotyp
Netflix kan ha börjat som en plattform där man enkelt kan streama TV-program och filmer gjorda av företag som har varit i den här branschen länge men det har utvecklats sedan dess. Netflix är nu värd för många egna original-TV-program, filmer, dokumentärer, komediespecialer och mer. Något av det mest populära innehållet på dess plattform råkar vara dess eget skapande, och naturligtvis vill det att så många människor som möjligt ska kolla in dess ursprungliga innehåll. Netflix har nu bläckt en affär som kommer att föra sina originalfilmer till teatrar.

Netflix har enligt uppgift undertecknat ett avtal med lyxteaterföretaget iPic Entertainment som kommer att ta med sig 10 av Netflix originalfilmer till teatrar samma dag som de släpps på online-streamingtjänsten.

iPic-teatrar finns på 15 marknader över hela USA men Netflix filmer kommer initialt att visas i teatrar i New York och Los Angeles. De kan utvidgas till andra platser över hela landet i framtiden.

Rapporten innehåller inga detaljer om de ekonomiska aspekterna av den här affären, så det är oklart vad intäktsfördelningen kommer att vara på de biljetter som säljs för Netflix originalfilmer.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och Netflix.