Netflix vill släppa sina fantastiska TV-program snabbare

Netflix släpper Final Jessica Jones Season Trailer

jessica-jones-netflixHittills har Netflix: s Marvel TV-program släppts med cirka 2 program per år. Till exempel förra året fick vi Daredevil och Jessica Jones, och i år fick vi Daredevil säsong 2 och kommer den 30 september, vi får se Luke Cage göra sin debut. Med Jessica Jones säsong 2 bekräftad, Iron Fist, The Defenders och Punisher i verk, släppa 2 visar ett år innebär att tittarna kommer att vara i ganska lång väntan.

Den goda nyheten är att detta är något som Netflix hoppas kunna ta itu med i framtiden. På tal med IGN vid TCA (Television Critics Association) uppgav Netflix-chefen Ted Sarandos att företaget ville försöka minska så mycket stillestånd mellan säsongerna som möjligt, även om han också nämnde att genom att försöka släppa dem snabbare kan det ha en negativ påverkan på kvaliteten.

Enligt Sarandos, ”Jag tvivlar på att vi kunde producera med den kvalitet som de producerar i den hastigheten. Men vi ska försöka göra dem snabbare så att vi kan få mindre stillestånd mellan dem. ” Med detta sagt är 2017 års schema lite osäkert vid denna tidpunkt. Netflix-plattan verkar lite full just nu, särskilt med att de officiellt bekräftar att Daredevil skulle få en tredje säsong. Uppsidan är att genom att ta sig tid håller det kunderna längre prenumeranter.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Marvel och Netflix.