Netflix Voltron kommer tillsammans i en ny trailer

Netflix Voltron kommer tillsammans i en ny trailer

Det är alltid mycket uppmuntrande att se något gammalt eller retro göra en comeback eller återvända, med uppdaterade bilder såväl som det senaste inom filmskapande teknik. När allt kommer omkring har vi sett remakes av klassiska filmer, där CGI nu spelar en så stor roll, att man inte längre behöver lita på stoppanimering för att få jobbet gjort. Voltron, en klassisk tecknad serie som ser en gigantisk robot samlas från fem olika robotar, har tydligt sin rättvisa andel fans, och dess andra trailer har nu dykt upp.

Att vara en Netflix-exklusiv, kommer den här serien omstart att skryta med en lika färgglad roll, för att inte tala om uppdaterade bilder för att hålla jämna steg med tiden. Voltron: Legendary Defender är resultatet av DreamWorks Animations hårda arbete, och den kommer att slå Netflix den kommande 10 juni med en timmes lång premiärsekvens, där den kommer att följas upp av ytterligare tio avsnitt om 22 minuter vardera, tack vare verkställande producenten Joaquim Dos Santos och co-executive Lauren Montgomery.

Trailern skulle också vara första gången där man får titta på prinsessan Allura, Coran, Shiro, Hunk, Lance, Pidge och Keith, och Montgomery förklarade: ”Vi ville göra det närmare vad vi kommer ihåg att showen var kontra vad den faktiskt hamnar när du går tillbaka och tittar på det. ”

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Netflix.