NetVibes lanserar Smart Tagging för Premium Dashboard

NetVibes lanserar Smart Tagging för Premium Dashboard

NetVibes är en gratis tjänst som låter människor bygga en personlig webbsida (”instrumentpanel”) genom att sammanställa innehåll från flera källor via widgets, som iGoogle eller My Yahoo, och till skillnad från dem har Netvibes ett elegant utseende. Användare kan enkelt anpassa sin sida med Netvibes-moduler, som inkluderar en RSS / Atom-feed-läsare, lokala väderprognoser, en kalender, bokmärken, anteckningar, att-göra-listor, flera sökningar, stöd för POP3, IMAP4-e-post samt flera webbmailleverantörer inklusive Gmail, Yahoo Mail, Hotmail och AOL Mail, Box.net webblagring, Delicious, Meebo, Flickr-foton, podcastsupport med inbyggd ljudspelare och mer …

NetVibes Premium Dashboard, som introducerades i augusti förra året, är en personlig dashboardpubliceringsplattform för företaget som hjälper företag och varumärken att övervaka realtidswebben.

På samma sätt som gratisversionen, med Premium Dashboard, kan professionella team samla allt från internet och intranätet på ett enda ställe, med hjälp av premiumpubliceringsfunktionerna, de kan enkelt samarbeta i processen (se publiceringsadministrationsskärmen längst ner) . Netvibes har för avsikt att tillhandahålla ett lager av affärslogik utöver dess innehålls- och dataggregationsplattform, för att hjälpa beslutsfattande och i slutändan att erbjuda “Dashboard Intelligence”.

NetVibes lanserar Smart Tagging för Premium Dashboard
NetVibes lanserar Smart Tagging för Premium Dashboard

Det första steget i denna strategi är lanseringen av Smart Tagging, en funktion som ger redaktionsteam möjlighet att gemensamt tagga innehåll och låta utgivaren förinställa en lista med taggförslag och en kategoriserad taggkarta för att hjälpa teammedlemmarna att tagga enkelt och snabbt. Användare kan lägga till en känsla i varje tagg, och deras åsikter förmedlas visuellt (se bilden ovan): varje sentiment får en unik färg, känslor och deras färger kan anpassas av instrumentbrädans utgivare. I händelse av kontroverser – när två eller flera personer har en annan känsla för samma tagg (dvs. betygsätter det både positivt och negativt) kommer en varningsikon att bifogas och taggen ändrar färg. Smart Tagging är ett verktyg för att övervaka trender och åsikter, och användare kan exportera taggarna med sin bifogade data till CSV-filer, för vidare analys vid behov.

Mer information om NetVibes på företagets blogg och om Smart Tagging i presentationen inbäddad högst upp.

NetVibes lanserar Smart Tagging för Premium Dashboard

Arkiverad i topphistorier> Webb. Läs mer om Dashboard, LeWeb, sociala medier och sociala nätverk.