New Gilmore Girls Trailer släppt av Netflix

New Gilmore Girls Trailer släppt av Netflix

Netflix har gjort ett bra jobb med att återuppliva några av de mest populära TV-programmen som nätverken gav upp efter att ha avslutat sin historia. Onlinevideojätten bekräftade nyligen att den återupplivade Gilmore Girls och idag har den släppt den nya Gilmore Girls-trailern. Detta är den första riktiga trailern för Netflix senaste semi-originalserie, och rykten om gjutningen har visat sig vara sanna eftersom alla karaktärer från den ursprungliga showen har återvänt.

Inte långt efter att Netflix bekräftade att det tog tillbaka Gilmore Girls, ryktes det att hela rollbesättningen skulle återvända för återupplivningen på Netflix, och det är precis vad som verkar vara fallet.

Trailern visar oss att Kelly Bishop är tillbaka när Emily Gilmore, Melissa McCarthy återvänder för att spela Sookie St. James, och Sean Gunn är tillbaka som Kirk. Trailern ger bara en glimt av var historien är på väg.

Det avslöjar att Emily rensar sitt hus efter sin mans Richard död, spelad av den sena Edward Herrmann i originalserien. Rory är mellan jobb medan Luke och Lorelai helt klart har något på gång.

Gilmore Girls har återupplivats som en fyra-delars miniserie, alla delar kommer att släppas på Netflix kommer den 25 november.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och Netflix.