New Guardians Of The Galaxy Vol. 2 Teaser Trailer släppt

New Guardians Of The Galaxy 2 Trailer släppt

Tillbaka i oktober, en smygtitt för de kommande Guardians of the Galaxy Vol. 2 släpptes, och om du längtade efter mer film, kommer du att vara glad att få veta att en ny teasertrailer för film sedan har släppts, vilket ger oss en mer titt på filmen och vad vi kan förvänta oss.

Det finns en scen där Drax hoppar på en enorm utomjording som påminner om en scen från Pirates of the Caribbean där Jack Sparrow hoppar in i munnen på Kraken. Det ger oss också en bättre titt på Baby Groot, som vi måste säga ser ganska jätte bedårande ut, särskilt med den gnisslande “I am Groot” -rösten. I filmen kommer Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax the Destroyer (Dave Bautista), Rocket Raccoon (Bradley Cooper) och Baby Groot (Vin Diesel) att återvända.

Förutom de vanliga ansiktena kan vi också se fram emot att se Kurt Russell spela rollen som Ego (som är en planet i serierna), Star-Lords far. Filmen regisseras återigen av James Gunn. Hittills får alla trailers som vi har sett verkligen filmen ganska bra, och om det är något som de första Guardians of the Galaxy, är vi definitivt ute efter en behandling. Filmen släpps den 5 maj 2017.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Marvel and Movies.