New Yorker innehåller förstärkt verklighetsomslag på sin tidskrift

New Yorker innehåller förstärkt verklighetsomslag på sin tidskrift

Med enheter som iPad och Kindle-läsare finns det många där ute som har börjat använda digitala böcker och tidskrifter. När allt kommer omkring är de inte bara billigare, men eftersom de är digitala kan du mer eller mindre hålla hela din samling på din person hela tiden, något som skulle vara omöjligt med böcker.

Men detta är inte att säga att utskriften är död. Faktiskt om något The New Yorkers senaste årliga Innovator’s Issue visar hur både tryckt och modern teknik kan fungera hand i hand, vilket är genom att använda ett förstärkt verklighetsomslag. Nu är själva locket ganska vanligt med en svart och gul design.

Men om du skulle titta på omslaget via en smartphone eller surfplatta, kommer det att växa till liv med 3D-animering, vilket gör att omslaget kan berätta mer om själva problemet än text skulle göra. När allt kommer omkring är en bild (eller flera bilder) värt tusen ord, eller hur? Omslaget skapades av konstnären Christoph Niemann.

Enligt Niemann, ”Om du skapar en värld på papper skapar du ett fönster. Vanligtvis bryter du bara ytan med ditt sinne, men du har alltid en känsla av: Vad händer om du kan gå in i den världen eller om något kan komma ut ur den? ” Om du inte har några planer på att ta upp problemet, oroa dig inte för du kan se det i handling i videon ovan.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Augmented Reality (AR).