Nike håller en utlottning för Nike Mag ‘Back To The Future’ skor

Nike håller en utlottning för Nike Mag 'Back To The Future' skor

nike-magSå det har bekräftats att Nike kommer att sälja sina självsnörande skor den 28 november. Men det här är inte exakt samma skor som vi såg i Back to the Future, eller prototypen som vi såg Michael J. Fox visa upp. Men om du vill få tag på dem, på den specifika modellen, här är din chans.

Nike har meddelat att de kommer att hålla en tombola där de kommer att ge bort 89 par Nike Mag-skor. “Idag tillkännager Nike och Michael J. Fox Foundation stolt lanseringen av 2016 Nike Mag – en begränsad upplaga av endast 89 par som är tillgängliga globalt via en online-dragning – för att återigen kanalisera spänningen i Nike Mag för att öka medvetenheten i kampen mot Parkinsons sjukdom och stiftelsens outtröttliga ansträngningar för att påskynda botningen. ”

För att delta måste du köpa en biljett som du kan göra via Nikes webbplats eller Nike + -appen. Varje biljett kostar $ 10 vardera och den doneras till The Michael J. Fox Foundation. Som det är fallet med alla lotterier, desto fler biljetter du köper, desto större är chansen att du vinner. Med tanke på att dessa skor är begränsad upplaga, antar vi att många sneakerheads där ute kommer att släppa några seriösa pengar bara för att få tag på det.

Denna utlottning är endast öppen för de i USA och Kanada, men Nike kommer också att hålla en auktion i Hong Kong, London och New York där ett par kommer att auktioneras ut vid varje evenemang, så vi antar att det är en sista- dike försök att få dem om du verkligen är desperat efter det.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Nike och Wearable Tech.