Nike Self-Lacing HyperAdapt-skor kostar $ 720

Nike's Self-Lacing Basketball Shoes lanseras 2019 för $ 350

nike hyperadapt 1Om du missade möjligheten att äga Nike Mag-skorna, oroa dig inte eftersom Nike fortfarande har HyperAdapt-skorna som kommer att säljas senare denna månad. Nu är vi säkra på att några av er undrar hur mycket dessa skor skulle kosta dig, och om du var orolig för att det skulle gå sönder har vi några halvgod nyheter för dig.

Enligt ett meddelande från Nike (via Engadget) kostar skorna 720 dollar. Detta bekräftades också tidigare av YouTuber Jacques Slade som hade lagt upp en video som sa att skorna inte skulle kosta 1 000 dollar, ett pris som vissa har spekulerat och var oroliga för att det skulle gå i uppfyllelse.

Nu är 720 $ naturligtvis ett galet pris att betala för skor när majoriteten av sneakersna där ute kommer att ge dig tillbaka $ 100 – $ 200, men då är dessa igen ganska speciella och troligen riktar de sig till samlare och sneakerheads. Nike har också meddelat att en liten grupp av Nike + -medlemmar kommer att få första dibs kommer 28 november.

Som för alla andra kommer skorna att göras tillgängliga för allmänheten i december, så om du har en julönskelista kanske du vill lägga till dessa skor i listan.

Sparat i prylar> Allmänt. Läs mer om mode, Nike och Wearable Tech.