Nintendo-attraktioner på Universal Parks i Hollywood och Orlando bekräftade

Mario Kart Tour Beta släpps på telefoner bekräftas för nästa månad

Nintendo meddelade ett partnerskap med Universal förra året och tidigare i år i mars bekräftades att Universal Studios Japan i Osaka kommer att vara värd för attraktioner baserat på Nintendo-fastigheter. Ett spännande tillkännagivande har gjorts idag, spännande för Nintendo-fans och de som gillar att besöka temaparker. Nintendos attraktioner i Universal Parks i Hollywood och Orlando har bekräftats idag.

En kort video har publicerats online av Nintendo idag som bekräftar att attraktioner med Nintendo-tema kommer till Universal Orlando Resort och Universal Studios Hollywood.

Detta tillkännagivande saknar viktiga detaljer så det är oklart just nu vad dessa attraktioner kommer att bli. Nintendo har bara sagt att de kommer att vara ”expansiva, uppslukande och interaktiva. De kommer att vara högt tema och autentiska miljöer fyllda med flera attraktioner, butiker och restauranger. ”

Nintendo har sagt att kreativt arbete med dessa attraktioner pågår men bekräftar inte hur lång tid det tar för den första attraktionen att gå live. Den förväntar sig att de “öppnar separat under de närmaste åren.” Att bygga temaparkattraktioner är ju ingen enkel bedrift så naturligt, det kommer att ta några år innan vi ser resultatet av detta partnerskap mellan Nintendo och Universal Stateside.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Nintendo.