Nintendo börjar utforska hälsoenheter och programvara

Mario Kart Tour Beta släpps på telefoner bekräftas för nästa månad

sign-on-nintendo-company-hqVi är säkra på att många spelare förmodligen känner till Nintendos historia. För de som inte gör det, startades Nintendo ursprungligen som ett spelkortsföretag som så småningom utvecklades till att bli det spelföretag vi känner idag. Detta är inte förvånande eftersom alla företag behöver utvecklas och anpassa sig till nya trender över tiden.

Det är därför vi inte kan säga att vi är chockade över att Nintendo har meddelat att de kommer att omstrukturera företaget. Omstruktureringen märktes i Nintendos bolagsordning, som i grunden är ett bindande dokument som anger företagets syfte och uppdrag, och de senaste ändringarna avslöjade att Nintendo kommer att utforska medicintekniska produkter och datorprogram.

Innan du blir för orolig, oroa dig inte eftersom Nintendo vi känner fortfarande finns där, det är bara att företaget som helhet kommer att utforska andra affärsområden förutom deras videospel och konsoler. Det här är faktiskt inte första gången vi hörde Nintendo uttrycka intresse för hälsosektorn.

Företaget hade vad de kallade ett ”Livskvalitet” -initiativ redan på dagen, men tidigare i år tillkännagavs det att det satt i vänteläge. Vi har också sett Nintendos patenthälso- / medicinska relaterade enheter som en sömnmonitor. Vi är inte säkra på vad denna förändring kommer att betyda för företaget, men det ser ut som att det helt enkelt kommer att bli utforskande för tillfället.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Health och Nintendo.