Nintendo kommer bara att dela mer switchinformation 2017

Best Buy erbjuder ett gratis spel med nya Nintendo Switch-konsoler

Så Nintendo Switch är officiellt, men tyvärr bortsett från hur konsolen ser ut och vilken typ av spel som kan komma till enheten är inte mycket annat känt. Allt vi vet är baserat på förhandsgranskningsspåren, vilket är konstigt eftersom vi trodde att Nintendo skulle dela mer information innan konsolens släpp 2017.

Tyvärr av en mycket udda anledning vägrar Nintendo att göra det. Enligt reporter Takashi Mochizuki från Wall Street Journal avslöjade han att Nintendo inte kommer att dela någon annan information som spel, hårdvaruspecifikationer eller funktioner som regionlåsning under resten av året. Detta innebär att om du vill fatta ett välgrundat beslut om huruvida du ska köpa Switch eller inte, måste du vänta till 2017 för att ta reda på det.

Nu gjorde Switch-avslöjandet spelare ganska glada eftersom det visade upp konsolens funktioner, men det gav också spelare med ännu fler frågor, som har Switch pekskärmsfunktioner? Vilken typ av prestanda tittar vi på? Kommer det att jämföras med tävlingen eller tittar vi på någon form av förbättrad NVIDIA SHIELD-surfplatta?

Även Bethesda kan inte bekräfta om Skyrim kommer att vara ett av konsolens spelbara spel. Vi är inte säkra på varför Nintendo förblir mamma på konsolen eller varför de väntar till 2017 för att dela mer information. Kan det vara så att de vill mäta allmänhetens reaktion medan de gör justeringar och förändringar bakom kulisserna? Vi antar att vi bara måste vänta med att ta reda på det.

Arkiverat i spel. Läs mer om Nintendo och Nintendo Switch.