Nintendo och Vans samarbetar för att göra några ganska coola sneakers

Nintendo och Vans samarbetar för att göra några ganska coola sneakers

nintendo-vans-sneakers-01_awv5ybNintendos franchises är mycket populära. Faktum är att många tidigare har föreslagit att Nintendo kanske skulle sluta göra hårdvara och börja fokusera mer på sina programvaruinsatser istället, men det är en debatt för en annan dag. Med detta sagt betyder populariteten av Nintendos franchise också att den lämpar sig för möjligheten att användas för alla typer av korskampanjer.

Om du nu vill ha något av en sneakerhead kanske du är intresserad av att lära dig att Nintendo och Vans har meddelat att de kommer att gå ihop för att skapa sneakers med Nintendo-tema. Yup, du läste rätt, snart kommer du att kunna sporta ett helt nytt sparkpar med Mario och andra Nintendo-karaktärer klistrade över den.

Det kommer att finnas massor av mönster tillgängliga för fans att välja mellan, allt från en samling av alla Nintendos karaktärer, till NES-kontrollen, till Princess Peach, till 8-bitars Mario, Duck Hunter, Donkey Kong, etc. Inget ord på prissättning ännu, men vi förväntar oss att de inte borde kosta mer än ditt genomsnittliga par Vans-sneakers, eller kanske lite mer på grund av collab.

När det gäller tillgänglighet förväntas den lanseras i juni men det finns inget ord om huruvida de kommer att vara exklusiva för någon viss skobutik, men hur som helst om du är en Nintendo-fan som också är en sneakerhead, kommer denna samling att vara värt att behålla ett öga på.

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om mode och Nintendo.