Nintendo Video kommer till USA

Nintendo Video

Nintendo Video

Videosändningstjänsten från Nintendo, Nintendo Video, lanserades i Japan för ungefär en vecka sedan, medan människor på den här sidan av världen lämnade väntan på att den skulle komma fram. Väntan är äntligen över. I ett pressmeddelande idag har Nintendo officiellt meddelat lanseringen av Nintendo Video-tjänsten i USA. Om du inte har någon aning om vad Nintendo Video är, är det en app för Nintendo 3DS där användare kan ladda ner 3D-videor som de kan titta på på deras NDS.

Nintendo verkar ha fått ett stort antal stora namn ombord på Nintendo Video-tjänsten. OK Go: s nya musikvideo kommer att göra sin debut i 3D exklusivt på tjänsten (27 juli), medan andra artister som Jason DeRulo, Foster the People och internetstjärnor CollegeHumor kommer att tillhandahålla innehåll för 3D-kanalen. Det har sagts att specifikt innehåll kan variera mellan länder i Amerika.

För att få åtkomst till Nintendo Video behöver användare en Nintendo 3DS och en WiFi-anslutning. Allt de behöver göra är att besöka Nintendo eShop för att ladda ner Video-appen och sedan börja använda den för att titta på de videor de vill ha. Det låter enkelt och med exklusivt innehåll från webbplatser som CollegeHumor – 3DS-ägare är ute efter en behandling. Låt oss bara hoppas att Nintendo kan fortsätta att pumpa kvalitetsvideo till tjänsten. Ta reda på mer om Nintendo Video.

Sparat i Spel> Webb. Läs mer om 3DS (Nintendo), Launch och Nintendo.