Niveas Seagull Drone poops solskyddsmedel på barn

Niveas Seagull Drone poops solskyddsmedel på barn

Det tyska varumärket Nivea, som specialiserat sig på hud- och kroppsvård, har kommit med en ny annonskampanj som involverar en drönare som ser ut som en mås och poppar solskyddsmedel på intet ont anande barn. Tanken är att ge barn skydd mot solbränna eftersom barn tydligen inte gillar att bära solskyddsmedel. Det är därför Nivea kom med den här måsedronan som har ett ganska udda sätt att rensa ut solskyddsmedel.

Nivea har samarbetat med en reklambyrå för att skapa den här kampanjen och få den här drönaren igång. Vi kan se fiskmåsens drönare flyga längs kusten i videon och släppa solskyddsmedel på barn som inte verkar ha på sig några.

Detta är en ganska oortodox applikationsmetod för solskyddsmedel, men sedan är det de oortodoxa annonser som ofta sticker ut från resten och lämnar ett bestående intryck och det är helt klart vad Nivea försöker göra här.

Jag kan inte föreställa mig hur föräldrar skulle känna att ett multinationellt företag använder drönare för att släppa sina produkter på intet ont anande barn, vilket förmodligen är anledningen till att alla människor i annonsen kommer att vara med på skämtet för den här kampanjen. Det får åtminstone meddelandet, solskyddsmedel är bra för det välbehövliga skyddet en ljus och solig dag på stranden.

Arkiverat i allmänhet .. Källa: adweek