Nokias avancerade Android-telefoner ryktas om att visa 2K-skärmar

Nokias nya flaggskepp kanske inte innehåller ett hack

nokia-logotyp
Nokia kommer snart att återvända till smarttelefonmarknaden. Medan den första handenheten förväntas vara en mellanklassaffär, förväntas Nokia P1 vara en avancerad telefon som finns i två varianter. Det senaste ryktet antyder att Nokia P1-flaggskeppet kommer att innehålla 2K-skärm samt en premiummetallkropp.

Ryktet från Kina hävdar att Nokia P1 för närvarande befinner sig i prototypstadiet. Det hävdas att P1: s två varianter kommer med 5,2 tum och 5,5 tum AMOLED-skärmar med 2K-upplösning. Det sägs också att båda varianterna kommer att ha premium metallkroppar.

Nokia-telefoner har alltid varit kända för sina fantastiska kameror och att arvet förväntas fortsätta med P1. Rykten säger att flaggskeppen kommer att ha sensorer med grafenkameror som möjliggör betydligt bättre prestanda i svagt ljus.

Ingen ytterligare information finns just nu angående kommande Nokia Android-smartphones. Ryktet antyder att dessa telefoner kommer att drivas av Android 7.0 Nougat ur lådan när de anländer.

Det är oklart just nu när dessa enheter kommer att släppas och hur mycket de kommer att kosta, men jag är säker på att vi kommer att höra viskningar om det under de kommande månaderna.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Nokia. Källa: anzhuo.cn