Nomee: Social Networking Aggregator startar på Web 2.0

Nomee: Social Networking Aggregator startar på Web 2.0

[Web 2.0] Det tar lite mod att starta en annan social nätverksaggregat på toppen av den globala ekonomiska oron och “slutet” på Web 2.0-eran … Men Nomee gör det och det kan vara en bra tid att göra det. Drivs av Adobe Air (jag ogillar Air-baserade appar, de tenderar att sakta ner mina datorer och / eller utlösa tvångsmässiga kraschar, men …), Nomee är en stationär app som hjälper användare att organisera och hantera upp till 100 sociala webbplatser från ett enda gränssnitt. . Jag älskar konceptet att hantera alla mina sociala nätverksaktiviteter från ett enda skrivbordsgränssnitt, jag har inte testat Nomee än men designen och antalet webbplatser som du kan hantera ser lovande ut. Ladda ner den från Nomee.com

Arkiverad i topphistorier> Webb. Läs mer om Web 2.0.