Ny Assassin’s Creed-film BTS-video visar galet 125-fots hopp

Assassin's Creed-film kommer att bli en 'milstolpe' för anpassningar

När det gäller videospelfilmer verkar det allmänna samförståndet vara att Warcraft-filmen var lite av en besvikelse. Den goda nyheten är att vi fortfarande har Assassin’s Creed-filmen som är inställd på att släppas senare i år i december, vilket innebär att videospelgenren har ett nytt skott att lösa in sig själv.

Under tiden har en BTS-video släppts. I BTS-videon visar det stuntman Damien Walters som utför ett 125 fots fritt fallhopp som heter “Leap of Faith”. Tanken bakom detta hopp är att freerunner ska dyka av en hög struktur och landa oskadd, vilket i sig skulle vara knepigt men tänk dig att göra det från den höjden!

Som påpekades i videon, skulle filmskapare i sådana situationer normalt förlita sig på digitala effekter för att återskapa hoppet, vilket är helt meningsfullt, men det verkar som att Assassin’s Creed-filmregissören Justin Kurzel kände att det kanske skulle vara att utföra stuntet i verkliga livet större påverkan, något som vi är säkra på att Christopher Nolan kan komma överens om.

Enligt videon är detta det högsta hopp som någonsin utförts av en stuntman på över 35 år, och vi måste säga att det är väldigt imponerande och ganska läskigt också. I vilket fall som helst om du har några minuter kvar, kolla in BTS i videon ovan.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Assassin’s Creed, Movies och Ubisoft.