Ny doktor Strange Trailer släppt

Ny doktor Strange Trailer släppt

Tidigare i år behandlades vi med en trailer för den kommande Marvel-filmen, Doctor Strange. För de som kliar för mer, har du tur som under San Diego Comic-Con har folket på Marvel släppt en ny trailer som ger oss en ytterligare titt på Doctor Strange, som visserligen är en av de mer trippiga Marvel-superhjältefilmerna vi har sett.

Det som gör Doctor Strange annorlunda än andra Marvel-filmer är att det inte involverar mutanta krafter eller galna uppfinningar, utan snarare rakt upp ren magi, något som vi typ av fick en glimt av med Scarlet Witch. Hittills ser trailern lovande ut och det ger lite av en Inception-liknande känsla, men det är inte nödvändigtvis en dålig sak.

I filmen kommer Benedict Cumberbatch att spela som Doctor Strange, Chiwetel Ejofor som Karl Mordo, Rachel McAdams som Christine Palmer och Mads Mikkelsen som Kaecilius som kommer att bli filmens främsta antagonist. Filmen har fästs den 4 november 2016, så om du har haft serier med Doctor Strange i huvudrollen innan detta, förhoppningsvis kommer den här filmen att kunna leva upp till dina förväntningar. Under tiden kan du njuta av den nya trailern i videon ovan!

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Marvel and Movies.